|
|
|
|
|
|
|
|
גנרטור POWERPLUS 2500W
מאת:
771665
Jan 04, 2011
||
12:58
אני שקוק לאיפורמציה בעניין האמינות של גנרטור POWERPLUS 2500W . אני מעוניין לרכוש כזה ובשיחה שהייתה לי עם היבואן "פולק" מחיפה הוא טוען שהוא הפסיק ליבא בגלל ריבוי הבעיות. האם אתם מכירים או משתמשים בגנרטור שכזה ומה דעתכם עליו. אכב אני זקוק לו לשימוש בקרוון מגורים נייד שנבנה עכשיו. תודה מראש. מוטי
זהבית ומוטי.
|
|
|
|
•
|
| גנרטור POWERPLUS 2500W
771665
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jan 04, 2011 | 12:58
|
|
|
אני שקוק לאיפורמציה בעניין האמינות של גנרטור POWERPLUS 2500W . אני מעוניין לרכוש כזה ובשיחה שהייתה לי עם היבואן "פולק" מחיפה הוא טוען שהוא הפסיק ליבא בגלל ריבוי הבעיות. האם אתם מכירים או משתמשים בגנרטור שכזה ומה דעתכם עליו. אכב אני זקוק לו לשימוש בקרוון מגורים נייד שנבנה עכשיו. תודה מראש. מוטי
זהבית ומוטי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 05, 2011 | 18:03 |
|
|
שלום מוטי,
אם היבואן אמר לך שיש לגנרטור הרבה בעיות אז למה לך להכנס למיטה חולה??
באתר המועדון בעמוד "מפרסמים" תוכל למצוא יבואן של גנרטורים טובים ולמה לך להסתבך.
כשיהיה לך קראוון,אל תשכח להצטרף למועדון שאתה כבר נהנה משרותיו!!!!!!
גיורא
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 06, 2011 | 06:34 |
|
|
גיורא שלום. דיברתי עם היבואן וההשמצות שלו היו קצת קיצוניות , כפי שנוהג מישהוא שהסוכנות נלקחה ממנו בכל מקרה קניתי גנרטור כזה שיודע לתת מקסימום 3000''W חדש באריזה במחיר מצויין , הפעלתי אותו והוא נשמע בסדר. עכשיו נקווה שהוא גם יענה על הדרישות. ובענין ההצטרפות למועדון אני מחפש חברים לדרך הקרוון ואני מאמין שנפגש בדרכים. אני מקווה לסיים את הבניה בתוך כ 3 חודשים לקראת סוף החורף. בכל מקרה תודה ויום יפה.
זהבית ומוטי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 08, 2011 | 10:49 |
|
|
שלום מוטי,
אני רואה שאתה מקדים את המאוחר.
כיוון שהקראוון שלך עדיין לא מוכן מה יש למהר לקנות גנרטור.עדיף היה להשקיע את הכסף במערכת סולרית שתתין לך פיתרון אקולוגי ,חסכוני,ושקט שזה מה שאנו מחפשים שיוצאים עם הקראוון>>קצת שקט וזה בטח לא מתכונות הגנרטור.
מציע לך שקודם תסיים את הקראוון תתנסה בו בשטח ואז אתה יכול להחליט אם אתה צריך גנרטור ואו מחמם על גז שזה ממש מיותר ומסוכן. אפשר להסתדר ללא מזגן ומחמם בשטח .
בקייץ חם במיוחד עדיף לחנות בקמפינג עם חשמל ולהנות ,במקום להסחב עם ציוד מיותר.
ואל תשכח להצטרף למועדון ותוכל ללמוד כמה דברים נוספים בעניני קראוונים.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 09, 2011 | 08:24 |
|
|
אני מודה לתגובתך המהירה והנבונה. אני בונה על כל האופציות האפשריות ולכן אני מתכנן על כל השיטות הקיימות לקבלת חשמל וכן לחימום מים. אני בטוח שזוגתי אני מצטרף למועדון וזו כוונתיו לעתיד כשהקראוון יהיה מוכן לתנועה. אני בטוח שנמצא דברים משותפים עם שאר החברים במועדון. בכל מקרה תודה לשיתוף הפעולה.
זהבית ומוטי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2011 | 13:57 |