יש לי פרוייקט של הסבת כמה אוטובוסים לחדרים ואני לא מוצאת באינטנרט אנשי מקצוע שיכולים לבצע את השינוי עם יעוץ לגבי מערכת המים חשמל וכו...
אשמח אם תוכלו לתת לי אנשי קשר שאוכל להעזר בהם
תודה רבה והמשך יום נעים
שלום למנוסים! אני מפנטז על בניית אוטוקרוואן, אבל רואה בשטח שהנגררים נפוצים מאוד, ולעומת זאת אוטוקרוואנים הם ממש נדירים! אני מנחש שכנראה יש סיבות טובות להעדיף את הנגרר, ואשמח אם תוכלו לייעץ לי בעניין. תודה רבה! אורן
שלום ,
יש את החברים המעדיפים נגרר ויש המעדיפים אוטוקראוון וכל אחד מסיבות שונות .
היתרון בנגרר הוא שאפשר להחנות אותו בחניון קמפינג ולהשתמש ברכב לטיולים וכו' מה שלא ניתן לעשות באוטוקראוון,
אבל כל קבוצה משוכנעת ששלה הוא הכי טוב ...
לאנשי הפורום
אני קרוואניסט ותיק ביבשת אמריקה.ועד היום לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לגבי יבוא אישי יד 2 של קרוואן נגרר מארה"ב והשאלה הראשית האם יש הגבלה כמו ברכב מנועי שגילו לא יעלה על שנתיים.
האם מישהוא יודע?או מכיר מישהוא שיודע?
ניכנסת בעבר מס' פעמים , שלחתי הודעות מנומסות לא הצלחתי לקבל תגובה..
אינני מבין מדוע טרם התקבלה תגובה שמא , יענה לי מי מחברי הפרום או המנהל , אגב הרגשה מאוד לא נעימה .
תודה מכל מקום
שלום שבוע טוב וברוכים הנמצאים הצטרפתי כרגע ואני שמח להיות חבר במועדון המפואר הזה . עדיין אין לי קראוון ואני מתעתד לכך וזקוק לעזרתכם ועצתכם כדי להיות בעלים של כזה קראוון (הכוונה לבנות כזה )
ברור שיש לי המון שאלות מקווה שיהיו טרוויאיליות ואם לא אשמח שתכוונו אותי ואקבל ברוח טובה כל הכוונה וביקורת . ושוב שבוע טוב וברוכים הנמצאים...
*בוקר טוב*
סיכום פגישה אמש
לשיפור ושידרוג חניוני לילה ברשות.
עם הגברת לימור פרידמן.
יש לציין שהפגישה התקיימה ברוח נעימה וחיובית מאוד.
1. הזמנות לחניוני לילה התבצעו מהיום אך ורק דרך האתר.(לא כבעבר ע"י טלפון) שזה דבר חיובי ומתבקש מאוד!!
2. נוהל ביטול הזמנות היכנס בהמשך בכדי למנוע המון בעיות. ותפיסת מקומות כפולים.
3. בעונת החורף החניונים באזור הצפון היפתחו במתכון של אחת לשבועים לבנתיים.(עד היום החניונים בצפון היו סגורים).
4. התווספו מ"ס עמדות בכל החניונים. בכל חניון יהיה בין 10-15 עמדות.(שעד היום היו החלק מהחניונים בין 7-8 עמדות).
5. במהלך החודשים הקרובים צפויים להפתח עוד מ"ס חניונים מדהימים ויפים מאוד!!
6. יש לציין שיש עוד מ"ס חניונים בקנה אשר הרשות עדיין פועלת להסדירם.
7. בקשר לעלות כניסה הוצע לרשות לעשות עבורנו כרטיסיה להנחות בחניוני לילה.(הנושא היבדק)
8.האתר של רשות הטבע והגנים ישודרג לקראוונים עם לינק וכו...
חברים וחברות!!
יש לציין לטובה את רשות הטבע והגנים על הרצון הטוב והאכפתיות והכוונה הטובה לפיתוח תחום הקראונים ברשות.
וכמובן ברצוני להביע את תודתי... ובשם כל הקראווניסטים בארץ.
ולהודות מקרב לב לגברת
לימור פירדמן .
על הטיפול המהיר בפניתי, על היחס והרצון החיובי לעזור ולפתח ולשדרג את תחום חניית לילה קראוונים תחום ברשות.
ישר כוח....
בברכה:אילן מימון, 0537777708 פעיל חברתי למען הקראווניסטים בארץ.
*שלום חברים!!!*
*לאחר פגישה עם* *משרד התיירות עלי לציין* *שהפגישה עברה *בהצלחה רבה*
*משרד התיירות כן תומך בנו... וכן המשרד בעד פיתוח הענף ועידודו....*
*הנושאים עלו בשיחה... ושוחחנו על הכל!!!*
*יש הרבה אור בקצה המנהרה!!!*
*המשרד הפנה אותנו סמנכ"ל* *תשתיות.ושוחחנו עם סמנכ"ל מר דודו אהרון..*
*והוא בעד תחום הקראוונים..המשרד מעוניין לפתוח עוד חניונים.. בפגישתינו הבאה הוא דרש שנגיע עם מקומות אשר אפשר לפתוח חניון. יש לנו עוד מ"ס פגישות עימם לקידום ועידוד ענף הקראוונים* *ופתיחת חניונים נוספים. והוספת עמדות נוספות ברשות..*
*ועם קק"ל.*
*יש לנו עוד מ"ס פגישות עם הצעות.. וקידום הענף!!*
*לסיכום!!!*
*חברים וחברות!!פגישה הייתה מוצלחת הייתה אוזן קשבת,נענו בחיוב.. הפנו אותנו להמשך סבב פגישות ותוכניות..*
*חברים וחברות יש לכולנו... כיוון ודרך ומטרה עם עתיד טוב יותר...*